Sport en FitnessOutdoor Sports

Andrey Rastorguev: Carrière Lets baitlonista

Letse biathlete Andrei Rastorguev voor meerdere seizoenen op rij toont heel goede resultaten bij verschillende wedstrijden. Ondanks het relatief kleine aantal individuele awards, 28-jarige atleet elke race wordt beschouwd als een van de mogelijke concurrenten voor de biathlon wereldleiders.

vroege carrière

Andrey Rastorguev - biathlete, wiens biografie tot 28 jaar heeft een veel lichtpuntjes, voor meerdere jaren, wordt beschouwd als de belangrijkste favoriet van de Letse team. Voor de inwoner van Aluksne Het begon al op jonge leeftijd. Op zijn eerste officiële wedstrijden werd Andrey Rastorguev beweerde op de leeftijd van 10 jaar. In 2005 heeft de atleet begon prestaties in de junior wereldkampioenschappen, en in september 2006 voor het eerst ging op het podium, het winnen van de Ufa zomer achtervolging.

Anderhalf jaar later, Rastorguev ingetogen winter en race - in Slowakije, in januari 2008, Andrew werd de eerste in de sprint en werd een van de vier biatleten, die geen enkele misser heeft gemaakt. Voortzetting blijkt nog steeds goede resultaten in 's werelds elite biathlon Lett kwam in het seizoen 2008/09 en de eerste race gehouden in de tweede helft van de World Cup. Sinds de eerste wedstrijd van de jonge biathlete zelf aangekondigd - de snelheid van de atleet hem in staat stelde om te vertrouwen op de goede prestaties, maar vaak een struikelblok voor Andrew werd de schietpartij.

eerste Olympische Spelen

Vanwege het succes, Andrey Rastorguev raakte de Biathlon lijst van Letland op de Olympische Spelen 2010 in Vancouver verklaard. Maar, niet hebben veel ervaring in de races van dit niveau, persoonlijke race werd niet boven de 50 lijn opgeheven, en in het relais, gaande twee vrije uitloop, hielp niet het team om een goed resultaat te laten zien.

Ondanks de tegenslag op de Olympische Spelen, de ervaring van de prestaties van pas Andrew. Het volgende seizoen, bevond hij vaak in de top 10, en in februari 2011 bleek een stap verwijderd van een medaille, en werd de 4e plaats in de individuele wedstrijd in het Italiaanse Ridnaun. in 2014, de atleet had het doel van een succesvol optreden op de Olympische Spelen in Sochi, en, voor de belangrijkste begin van het seizoen, ging in vorm te komen voor het Europees Kampioenschap.

"Gold" Europa

Het kampioenschap werd gehouden in de Tsjechische Nove Mesto en Andrey Rastorguev, biathlete, die niet wist voordat de smaak van succes op wereldniveau, was in staat om twee individuele prijzen te winnen. In de individuele wedstrijd, die werd de eerste in de competitie programma, de Letse staat was om de Duitse biatleet Benedictus aandeel van slechts 0,3 seconden te verslaan, maar het was genoeg om de gouden medaille te winnen. Bij de volgende race in een sprint, Rastorguev het succes bevestigd, met twee sancties door het verdelen van de derde plaats met de Oostenrijkse Komatsu, schoot schoon. Poging om nog een medaille hij besloot niet te nemen, met behoud van kracht vóór de belangrijkste start nemen.

Op de Olympische Spelen in Sochi, 26-jarige atleet, ook, was ik in staat om zich te bewijzen - aan het einde van de sprint en de massa start Lett was in de top 20, en het streven was in staat om haar plaats te maken in de top tien en eindigde op de laatste 9 e plaats. Ondanks het gebrek aan medailles, het resultaat was zeer goed voor Rastorguyeva. Nu de Letse biatlon 28, en sinds het einde van de Olympische Spelen was hij niet in staat om meer dan een medaille op het WK te nemen, maar vaak zijn prestaties atleet gaf hoop aan fans, zelfverzekerd vechten voor het krijgen in de top vijf.