Sport en FitnessAtletiek

Russische schaatser Yekaterina Malysheva: biografie en carrière in de sport

Ekaterina Malysheva, biografie wordt aangeboden aan uw aandacht, is een beroemde Russische schaatser. Atleet nam deel aan de Olympische Spelen, herhaaldelijk werd de winnaar van het kampioenschap van Rusland.

biografische informatie

Ekaterina Malysheva, foto's die worden gepresenteerd in dit artikel, werd geboren in januari 1987 in Chelyabinsk. Vanaf jonge meisje wilde hij om deel te nemen in de sport, zodat de ouders hebben een bezoek aan de afdeling van schaatsen, die het talent van de toekomst van de Olympische Spelen volledig geopenbaard in de sprint all-around goedgekeurd.

Met junior leeftijd verschilden Ekaterina Malysheva zeer ernstige houding ten opzichte van het opleidingsproces. Samen met doorzettingsvermogen en talent betaalde dividenden de eerste sportieve successen.

Start van de sportcarrière

Bij de Junior World Championships 2004 17-jaar-oude Russische schaatser wordt de vijfde, en een jaar later - de achtste. In 2006 won hij al van hun collega's in de Russische kampioenschap in de klassieke all-around.

Voor de Olympische Spelen in Turijn 18-jarige Ekaterina Malysheva krijgt in de belangrijkste nationale team. Tegelijkertijd is de sporter eerste spreker op het WK, toont uitstekende resultaten voor zijn leeftijd. Malyshev was zelfs in de lijst van kandidaten voor de reis naar Turijn, maar de coaches durfde niet te bloot jong en onervaren Dafen.

Het doel - Vancouver

Niet raken op de Olympische Spelen van Turijn, Malyshev beginnen serieuze training voor de volgende Spelen. Ze spreekt actief op het WK in drie bereiken: 1500, 1000 en 500 meter. Catherine nam ook deel voor de eerste keer aan het Europees Kampioenschap, dat de top twintig atleten raken. Maar de grootste prestatie was dit jaar het brons op de sprint is niet het nationale kampioenschap.

Het volgende seizoen, Ekaterina Malysheva maakte zijn debuut op het WK, waar ze werd achttiende in de sprint. Een van de resultaten van de vrouwelijke atleten moet worden opgemerkt elfde plaats op de honderd meter race op de World Cup, evenals de bronzen medaille in de Russische kampioenschap in de 500 meter.

Pre-olympisch seizoen Malyshev uitgevoerd zeer actief. Ze kwam weer in de derde plaats in het kampioenschap van Rusland op een halve kilometer afstand. Atleet op het wereldkampioenschap opnieuw gerangschikt achttiende plaats en op de Europese - vijftiende.

De Olympische seizoen is behoorlijk goed voor Ekateriny Malyshevoy. Het is uitgegroeid tot een twee-tijd medaillewinnaar van de Russische kampioenschap, en won de vijfde plaats in de sprint op het WK.

In Vancouver ging Ekaterina Malysheva met de hoop om te concurreren voor de Olympische medailles. Maar, helaas, de concurrentie bleek jammer voor haar. Op de 500 meter race vond Malyshev 24 plaats, en de kilometer - 27.

Gedwongen om een pauze en Olympische Spelen mee naar huis nemen

In posleolimpiysky seizoen Ektaerina Malyshev opnieuw won de zilveren medaille in de Russische kampioenschap werd een kroon voor haar 500-meter afstand. Echter, vanwege de langdurige ziekte - lymphadenitis - atleet had bijna om zijn carrière te beëindigen.

Na een onderbreking van een jaar Malyshev vernieuwt hun prestaties op het WK en wederom wordt het een twee keer winnaar van de Russische kampioenschap. Ze moest presteren op het WK, maar miste het te wijten aan een hoofdletsel.

Voor thuis Olympics Malyshev voorbereiding heel hard. Nogmaals, was ze tweede in de 500-metrovke het kampioenschap van Rusland. In Sochi, Catherine speelde ook op zijn favoriete afstand. Helaas is de strijd om de medailles op de Russische konkobezhki werkte niet - het duurde zeventiende plaats.

Ondanks het drukke schema van de opleiding en optredens, kon Ekaterina Malysheva de Oeral Academie voor Lichamelijke Cultuur voltooien.

Atleet is niet van plan om het schaatsen te verlaten. Onder haar plannen - deelname aan de Olympische Spelen 2018 in Pyongyang.