Sport en FitnessVoetbal

Little Wales - dit is een grote overwinning. Het verhaal van een team

Een klein bergachtig land van Wales - is een krachtig onderdeel van het Verenigd Koninkrijk. Maar de Welsh zich elk jaar verder en verder weg van de invloed van de Britse beleid in het openbare leven en de cultuur. Dit kleine land met een bevolking van iets meer dan 3 miljoen mensen wereldwijd opgedaan bekendheid na het Europees kampioenschap voetbal 2016. Match Portugal - Wales keek, zonder overdrijving, het hele land.

Welsh voetballers van de nationale ploeg werden verwelkomd als nationale helden, en geen wonder, want deze dappere mensen in geslaagd om te bewijzen aan de wereld dat de stroom is niet in het aantal vierkante kilometer, die behoren tot het land, en niet in de bevolking. Het is de moed en doorzettingsvermogen zijn de onderscheidende kenmerken van de Welsh voetbalelftal.

De geschiedenis van de Welsh voetbal

Wales - dit is een van de oudste voetbal bevoegdheden van de Oude Wereld. Zijn eerste wedstrijd van het team van dit land gehouden in 1876 tegen Schotland en verloor het met een score van 0: 4.

Welsh hoewel hebben uitstekende fysische eigenschappen, ze waren nooit sterk in de individuele vaardigheden. Al hun succes als een team zijn gebaseerd op een kwaliteit team te spelen en strikte naleving van de instructies van de technische staf.

True, zou de bijzondere prestaties van het Wales nationale ploeg niet bogen. Het was niet tot 2016 - het jaar werd gekenmerkt door een ster door de naam van Wales. Deze gebeurtenis explodeerde de wereld van voetbal en was getiteld voor veel Europese teams als een complete verrassing.

kwalificatieronde

Voor het eerst sinds 1958 Welsh hebben hun weg naar de finale van het Europees Kampioenschap. In uw groep, namen ze de tweede plaats, net na het Belgische team, hoewel in persoonlijke ontmoetingen kansen waren aan de kant van Wales.

Op weg naar de finale van het Europees kampioenschap tegen Wales links ver achter dergelijke teams als teams van Israël, Bosnië en Herzegovina, Cyprus en Andorra. Gedurende de gehele cyclus van qualifiers toegegeven Welsh slechts 4 doelen die hen kenmerkt als een team dat in staat is om zichzelf te verdedigen. Een 7 doelpunten Bale (totaal scoorden ze 11) leidde het team naar de finale met een goede doelsaldo en doelpunten.

Groepsfase: Final Stage

Zijn eerste wedstrijd afdelingen Held Chris Coleman doorgebracht met de nationale ploeg van Slowakije. Hoewel de nationale ploeg van Slowakije en behoort niet tot de favorieten van het toernooi, te onderschatten de tegenstander niet kon. Al in de 11e minuut van de wedstrijd, het was Garet Beyl opende de score en leidde zijn team op voorsprong. Slowaken duurde 50 minuten om gelijk te maken. Maar voetbal geluk die dag was duidelijk aan de kant van de Welsh, en al op de 81 e minuut doel Robson-Kanu leidde het nationale team van Wales naar voren. Deze winnende score zij hebben weten te houden tot het einde van de wedstrijd, en hun weg naar het Europees Kampioenschap Welsh voortgezet, met activa 3 punten.

Volgende wedstrijd Wales - Engeland eindigde in een overwinning voor de Engels. En dit ondanks het feit dat de eerste Welsh gescoord. Afstemmen op deze wedstrijd, de spelers van Engeland weten dat Wales - dit is een zeer ambitieus team, die, hoewel niet de "ster" structuur, zoals het Engels, maar zal vechten tot de laatste minuten van de wedstrijd. Daniel enige doelpunt in de 92e minuut van de wedstrijd om meer Engels team te redden van punten te verliezen.

En misschien wel het meest opvallende spel, die werd gehouden door Welsh team in de groepsfase, was de wedstrijd tegen Rusland. Welsh eens te meer bewezen dat ze kwamen om dit toernooi te winnen. In de eerste helft van het spel Bale en bedrijf 9 keer vallen in de vleugel van het Russische team. 2 van de staking eindigde in een doelpunt, en een ander Welsh scoorde een doelpunt in de tweede helft. Twee overtuigende overwinningen ingeschakeld Wales te gaan in 1/8 kampioenschap.

De zegetocht

Voor de wedstrijd tegen Noord-Ierland en Wales team heeft ontpopt als de favoriet. Maar afdelingen O'Neill bestudeerde de tactiek van de Welsh team en had veel ruimte om aan te vallen niet geven. Alleen dankzij een eigen doelpunt Northern Ireland-speler Chris Coleman's team ging door naar de kwartfinale, waar ze opnieuw wachtten op tegenstanders in de voorronde - de Belgische nationale ploeg.

De wedstrijd Wales - België was een enorme teleurstelling voor de Belgische fans. Deze ster die werd verzameld uit de Belgen, had bijna geen team in het toernooi. Belgische bondscoach Marc Wilmots kan het niet helpen hun wijk, toen ze haalde de ene na de andere ballen van de mesh gate. Meer dan een overtuigende overwinning voor Wales 3: 1 werd een sensatie van het EK.

Ronaldo tegen Bale?

Halve finale beloofde intrigerend. Match Portugal - Wales werd gehouden met grote steun van de fans van beide teams. De pers noemde dit spel duel Bale en Ronaldo, hoewel, natuurlijk, afhankelijk van hoe elk van de teams in staat om te komen zal zijn en doen domme fouten.

Wat zou verzetten tegen de Portugese spelers om de Welsh nationale team? Onduidelijke spel in de groepsfase (3 trekt), overwinning op rivalen in extra-time of als gevolg van een sanctie tegen een helder en dynamisch spel Bale en zijn kameraden.

Maar Welsh verhaal is voorbij in deze wedstrijd, die ze verloren met de score 0: 2. Ondanks de nederlaag, in het thuisland van voetballers werden verwelkomd als echte helden die aan de andere kant hebben geopend over de hele wereld een heel klein land.