Sport en FitnessHockey

Hoeveel loopt een hockeywedstrijd

hockey strijd verordening heeft zijn eigen kenmerken. Ze ontstaan geleidelijk over meer dan twee eeuwen geschiedenis van deze populaire in vele landen van de wereld spel.

Uit de geschiedenis van het hockey op ijs

Ondanks het feit dat in de werken van de Europese middeleeuwse schilderkunst grafieken en afbeeldingen herhaaldelijk voordoen, waarin mensen spelen ons goed gekende spel, de geboorteplaats van hockey wordt beschouwd als Canada zijn. De vraag hoeveel loopt een hockeywedstrijd, zijn er maar weinig mensen bezorgd aan het begin van deze sport. Mensen die hockey spelen voor de lol en zolang je vervelen. Maar historische bronnen bracht ons de datum van de eerste ijshockey wedstrijd, het werd gehouden 3 maart 1875 op de ijsbaan "Victoria" in Montreal. En met de start van de officiële competitie was een verschil, hoe lang het duurt voor een hockeywedstrijd. De eerste bestaande set van regels van het spel van hockey is vastgesteld, goedgekeurd en gepubliceerd in 1886. Later hockeywedstrijd opgedaan snel populariteit in de twintigste eeuw, verspreid over het hele noordelijk halfrond. Traditioneel waren er twee hockey school - Canadese en Europese. En de concurrentie tussen hen bijgedragen aan de ontwikkeling van deze sport. Hockey toernooi is uitgegroeid tot een van de belangrijkste punten van het programma van de Olympische Winterspelen.

De duur van een hockey wedstrijd

Intussen is de hockey wedstrijd regels waren niet universeel voor verschillende landen en delen van de wereld. In Europa en Amerika in het begin van de eeuw is het merkbaar anders. De duur van een hockeywedstrijd was het gemakkelijk om te bepalen of het spel is een gelijkspel getolereerd. In dit geval, het spel bestaat uit drie periodes van twintig minuten van de tijd met twee vijftien minuten pauze ertussen. De berekening is alleen pure play time gemaakt, werd het aftellen met een stopwatch uitgevoerd en stoppen als de scheidsrechter of andere reden het spel gestopt.

Spelen om te winnen

Maar deze praktijk aanvaardbaar was genoeg voor het grote toernooi wedstrijden met een groot aantal deelnemende teams. Een gelijkspel wedstrijden zou leiden tot een aanscherping concurrentie voor onbepaalde tijd. Daarnaast is het spel begint om de scherpte en behendigheid te verliezen. Daarom is de praktijk van het hockey wedstrijden over de hele wereld kwam geleidelijk aan op de noodzaak om te spelen op een bepaald resultaat, het openbaren van de winnaar van de wedstrijd. Een gelijkspel gestopt pak en toeschouwers en deelnemers. Dienovereenkomstig, het antwoord op de vraag hoeveel loopt een hockeywedstrijd, verloor de uniciteit. De wedstrijd was de laatste om de winnaar te bepalen. De basis van de regels hetzelfde gebleven drie periodes van twintig minuten. Maar als ze eindigde in een gelijkspel, de teams begonnen om extra tijd te bieden. Een extra periode wordt genoemd overuren. De duur is tien minuten. Hij speelde tot de eerste van de doelen. Om het spel te scherpen, op het veld aan elke kant kunnen zijn vier spelers in plaats van vijf. Dit geeft het spel een dynamische en veranderende verschanste tactische constructie. Volgens het reglement van de Continental Hockey League, als de extra tijd niet de winnaar het licht heeft gebracht, de teams blijven dingen op te lossen door het gooien van vrije trappen - kogels. Eerste drie van elk team, en dan om te winnen. En in dit geval alleen op de einddoelen het hangt af van hoeveel loopt een hockeywedstrijd. Kogels zien er indrukwekkend uit, maar nog steeds in de laatste wedstrijd besloten te doen zonder hen.

toernooien playoffs

Speciale scherpzinnigheid en zeggingskracht van het spel wordt aan de laatste fase van het kampioenschap van de Continental Hockey League. Dit is een spel "on the fly", is het verliezende team verwijderd van verdere deelname aan de wedstrijd. Dus het antwoord op de vraag hoeveel loopt een hockeywedstrijd in de play-offs, is volledig onvoorspelbaar. De situatie wordt sterk bemoeilijkt door het feit dat in dit deel van de toernooireglement uitsluiten die vrije worpen. Als extra tijd niet de winnaar het licht heeft gebracht, dan na de pauze wordt een andere overuren toegewezen. Hun aantal is niet beperkt. Het spel zal doorgaan tot de overwinning. De prijs van één van de doelen in het laatste deel van elke wedstrijd kan zeer hoog zijn. Het spel duurt vaak een moeilijke karakter en langdurige angst voor de spelers om een fout te maken en geven de tegenstander een kans voor de beslissende schot. Dat is de reden waarom de games in de play-offs zo vermoeiend voor de spelers en voor de fans kan zijn.

CHL opnemen

De langste hockeywedstrijd in de geschiedenis van de Continental Hockey League werd gehouden 21 maart 2014 in Praag, in de kwartfinale van de play-offs. De wedstrijd tussen de teams van de "Leeuw" en "Donbass" werd ingevuld door 127 minuten overwinning, "Donbass". De wedstrijd eindigde in een zevende tijd met de score 3: 4. Dat is op dit moment het ultieme antwoord op de vraag over hoeveel minuten duurt voor een hockeywedstrijd. Er is geen twijfel dat dit record is zeker te worden overtroffen. Maar als het gebeurt - je kunt alleen maar raden.