Sport en FitnessVoetbal

FC "Mohammedaan" (Calcutta, India)

Voetbal is een van de bekendste en meest voorkomende vormen van moderne sport. Echter, weinig voetbalfans die geïnteresseerd zijn in, bijvoorbeeld, India's kampioenschap. Alle ogen gericht op de grote kampioenschappen van landen als Spanje, Duitsland, Engeland en Italië - en, natuurlijk, voor de grote toernooien zoals de Champions League en de Europa League.

Echter, als de peer-kampioenschappen in India, kunt u vele prachtige en onvergetelijke dingen te zien. Een van hen is het kampioenschap van een stad als Kolkata. India heeft een standaard systeem van kampioenschappen, maar los van hem in deze stad herbergt zijn eigen toernooi. En daarbij is hij een van de oudste in de wereld. Dus moet je zeker weten over wat er gebeurt in de wereld van het voetbal een stad als Kolkata.

India gaf de wereld club "Mohammedan" - modern erover voetbalfans waarschijnlijk niet te horen, maar het is ook een van de oudste clubs, die op een bepaald moment was een van de sterkste in India en is nog steeds een van de meest gerespecteerde.

beroemde club

Voetbalclub "Mohammedaan" (Calcutta, India) is een van de meest bekende en populaire het hele land, want het is bekend bij vele fans van het voetbal in de wereld. De geschiedenis van deze club begint terug in 1891, is de oudste van het land, en dit is het team voor het eerst in de geschiedenis van de legendarische won het kampioenschap Calcutta, waarover meer details verder zal worden besproken. Zoals voor de meeste van de club, is hij uitgegroeid tot een trendsetter in het voetbal in het land en had een grote invloed op de verdere ontwikkeling in India. Helaas, tot op heden de oude glorie werd achtergelaten, en in het voetbal termen FC "Mohammedaan" (Calcutta, India) is niet in de beste conditie.

vooruitgang

Wat is succes voor hun ongelooflijk lange geschiedenis heeft de club gemaakt? Gezien het feit dat tijdens de vorming van de geschiedenis van deze sport in het land waren er een verscheidenheid aan regionale en nationale bekers, bijna ieder van hen "Mohammedaanse" won ten minste een keer. Echter, als we praten over de meest prestigieuze trofee van het land dat de winnaar van het kampioenschap van India nationale voetbalploeg ontvangt, heeft hij niet bezwijken. Bovendien is de "Mohammedaanse" kon niet eens te winnen in de tweede divisie - de grootste prestatie was de release van de eerste competitie met de tweede plaats.

Maar als je aandacht besteden aan de bovengenoemde Calcutta Cup, hier, dit team een groot succes. Helaas, het record voor de meest gewonnen "Mohammedaan" trofeeën niet meer in staat, maar dit is de eerste keer in de geschiedenis van de club won het toernooi in 1934. Sindsdien heeft hij elf overwinningen, waarvan de laatste dateert van 1981 heeft gewonnen.

Negen keer het team gestopt op de rand van de overwinning, de laatste keer was in 2016, dat wil zeggen in het laatste spel van het toernooi - won daarna ergste vijand "Mohammedaan", "Oost-Bengalen." Precies "Oost-Bengalen" en houdt het record voor overwinningen in het kampioenschap Calcutta - ten goede komen aan hem de trofee 38 keer. Tegelijkertijd speelde de club in de eredivisie van India, waar hij vorig jaar op de derde plaats eindigde. Natuurlijk, de meest prestigieuze toernooi is het kampioenschap van India - Calcutta League, eerder, is een historische vriendschappelijke toernooi.

Recente resultaten van de "Mohammedaanse"

Als we praten over hoe speelde in het laatste decennium van deze club, kunnen we gerust zeggen dat het is niet bang voor het geheel van India. Kolkata League-spelers, zelfs krulde voor het laatst voor een lange tijd. In 2009 werd de club degradeerde uit de hoogste divisie, speelde vier jaar in de tweede divisie. Op hetzelfde moment in 2013. "Mohammedaanse" derde plaats, het stoppen van een stap kort van de output in de eerste competitiewedstrijd, en in 2014 nam de tweede plaats en brak in de meest prestigieuze nationale kampioenschap.

Maar daar heeft hij niet lang - in het eerste seizoen van het team nam 13e plaats en kwam terug in de tweede klasse. De resterende twee jaar van de club daar en doorgebracht, maar zonder de mogelijkheid om opnieuw terug te keren naar het hoogste niveau. Zoals u weet, het belangrijkste toernooi van deze sport zoals voetbal, het kampioenschap van India. Calcutta League is niet zo belangrijk in termen van sporttoernooi, maar alles over het is de moeite waard afzonderlijk bespreken. In het algemeen is het noodzakelijk om te vertellen over de Indiase voetbal systeem in meer detail.

Indian Super League

Dit toernooi is de jongste en meest in overeenstemming met de geest van het moderne voetbal als een volledig commercieel. Het werd opgericht in 2013, toen een veiling verkocht de rechten tot acht teams die werden verondersteld te nemen aan dit toernooi, de VS en andere ondernemers. Onmiddellijk na het kopen van de teams zijn begonnen met goede spelers die eerder belangrijke figuren in het Europese voetbal waren komen. Gegeven een dergelijk klein formaat van het toernooi, in een standaard competitie speelde slechts 14 ronden. Daarna gespeeld playoff fase, waarbij de winnaar wordt bepaald. Tot op heden is er tot nu toe slechts twee kampioenschappen gespeeld - in 2014 won de club "Atletico" van Calcutta, en in 2015 - "Chennayin".

National Football League

Echter, de Indiase Super League is niet een toonaangevend land toernooi - het is bekritiseerd omdat het seizoen is te kort en het is niet gericht op de ontwikkeling van de Indiase voetbal en om financiering aan te trekken. Het hoofdtoernooi is de I-League, dat wil zeggen, het kampioenschap van India. Het is dit toernooi en werd de grootste in het land waar voetbal voordat het uitsluitend werd ontwikkeld op amateurniveau. Er is dit toernooi in 1996, maar toen was het wel de National Football League, en hoewel het werd opgericht door de lokale voetbalbond, bleef semi.

Reeds in 1997, werd het toegevoegd aan de tweede divisie, en in dit formaat toernooi duurde bijna tien jaar. In 2006 werd een derde divisie toegevoegd, maar zelfs dan waren er gedachten over de wereldwijde reformatie, en in 2007 de National Football League heeft opgehouden te bestaan, om plaats te maken voor de eerste professionele voetbaltoernooi.

India League

De eerste winnaar was van de club "Dempo", die uiteindelijk drie trofeeën gewonnen en houdt het record als de clubs' Churchill Brothers "" Bengaluru 'en' Mohun Bagan "won tot nu toe slechts twee keer. Het formaat is niet stabiel blijven voor één jaar - is voortdurend in beweging een item, van het kleinste detail om het aantal teams in de competitie. Op dit moment, tussen een toneelstuk 11 teams zonder playoff fase. De beste teams zijn in de Azië Cup, en sommige hebben een kans om zich te kwalificeren voor de Aziatische Champions League, maar er is weinig clubs die het format van het toernooi te volgen.

League Two

Met betrekking tot de tweede competitie, dit is het toernooi waar de zwakste worden geëlimineerd India's kampioenschap team - en waar in het kampioenschap van India komen de sterkste clubs in de tweede divisie. Het is de "Mohammedaan" daarboven genoemd zich nu bevindt.

Calcutta Cup

Echter, de meest opmerkelijke gebeurtenis, die India heeft - Calcutta Cup. Scorebord is het meer dan interessant, omdat het wordt bijgewoond door meer dan honderd clubs uit deze Indiase steden zoals Calcutta. Hij is een van de oudste voetbaltoernooien sinds gehouden sinds 1989.

Hoe kan India voetballen? Calcutta kampioenschap die vrij ingewikkelde manier wordt verdeeld, is een uitstekend voorbeeld. In de huidige kampioenschap heeft zes divisies, de eerste en laatste verdeeld zijn voor twee poddiviziona. Elk van hen speelt een meer dan 10 teams, dat eerst de eerste helft van het seizoen in de algemene tabel, die uiteindelijk in twee helften uitgevoerd. De eerste helft van de uitvoering van het tweede deel van het seizoen in de strijd voor het kampioenschap, en de tweede - proberen niet te vliegen naar een lagere divisie. Een interessant feit is dat in de hoogste afdeling sinds 1982, het winnen van slechts twee clubs - "Mohun Bagan" "Oost-Bengalen" en